Μεγάλη προσέλευση πολιτών, στις ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις του ΥΓΕΙΑ, στα Καλάβρυτα.

Από νωρίς το πρωί (7:30 π.μ.) σήμερα, ξεκίνησαν στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων οι ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούν σήμερα και αύριο Σάββατο, γιατροί 14 ειδικοτήτων του νοσοκομείου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ της Αθήνας.
Η προσέλευση των κατοίκων των Καλαβρύτων, για να εξεταστούν, από το πρωί, στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων είναι μεγάλη και αναμένεται μεγαλύτερη.
Μεταξύ αυτών που εξετάστηκαν από τους γιατρούς του ΥΓΕΙΑ σήμερα, είναι και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς (στη φωτογραφία με το Γενικό Διευθυντή του ΥΓΕΙΑ κ. Καρταπάνη).
Υπενθυμίζεται ότι οι ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες (όπως παθολογικές, ορθοπεδικές, οφθαλμολογικές, καρδιολογικές, τεστ Παπανικολάου, τρίπλεξ καρδιάς, υπέρηχοι σώματος, γενικές εξετάσεις αίματος, καρδιογραφήματα και πολλές άλλες εξετάσεις), πραγματοποιούνται από διακεκριμένους εθελοντές γιατρούς του Ομίλου – νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ της Αθήνας, των παρακάτω ειδικοτήτων: 1) Αγγειοχειρούργος, 2) Ακτινολόγοι, 3) Αναισθησιολόγος, 4) Γυναικολόγοι, 5) Δερματολόγος, 6) Καρδιολόγοι, 7) Ορθοπεδικοί, 8) Ουρολόγοι, 9) Οφθαλμίατροι, 10) Παθολόγοι, 11) Παιδίατροι, 12) Πνευμονολόγος, 13) Χειρούργοι, 14) Ωτορυνολαρυγγολόγος.
Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των κατοίκων μας, από τις μακρινές κοινότητες προς τα Καλάβρυτα και επιστροφή στα χωριά τους, θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και τρία (3) λεωφορεία:
1) Το πρώτο θα ξεκινήσει στις 7:30 από τη Δάφνη και θα περάσει από τα χωριά Πάος, Άγιο Βασίλειο Σειρών, Τριπόταμα, Λειβάρτζι, Αγρίδι, Σοπωτό, Πριόλιθο, Κάνδαλο, Λαγοβούνι, Καλάβρυτα.
2) Τα δεύτερο θα ξεκινήσει στις 7:30 από το Παγκράτι και θα περάσει από τα χωριά Λυκούρια, Κρινόφυτα, Κλειτορία, Πλανητέρο, Γλάστρα, Καστριά, Άνω & Κάτω Λουσοί, Καλάβρυτα.
3) Το τρίτο θα ξεκινήσει στις 7:30 από το Μικρό Ποντιά και θα περάσει από τα χωριά Μουρίκι, Μενυχτέικα, Άνω & Κάτω Βλασία, Μάνεσι, Μπούμπουκα, Κρυονέρι, Τρεχλό, Φλάμπουρα, Ορθολίθι, γέφυρα Γουμένισσας, Κούβελος Κούτελης, Καλάβρυτα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Χουλιάρα (τηλ. 6984 606087) και τις Βοηθούς Δημάρχου, Χρύσα Παπαδάτου (τηλ. 6983 615630) και Χαρά Γεωργακοπούλου (τηλ. 6986 716041).